/Боров прашец и екстракт от бамбукови листа
Боров прашец и екстракт от бамбукови листа2021-06-23T11:35:28+00:00

Продуктите с марка Health garden са изцяло натурални. Вярваме, че био-активните хранителни добавки и супер храните стават неизменна част от съвременната диета и се стремим да доставим максимално качество на нашите клиенти. Работим с доказан и сертифициран производител, чиито продукти не съдържат животински хормони, замърсители, изкуствени добавки и консерванти. Нашето мото е „Ключът към здравето е доверие в природата!

Проучванията на боровия прашец от видът Pinus massoniana показват, че притежава в състава си над 260 микроелемента, сред които: 10 витамина, 12 минерала, 18 аминокиселини, флавоноиди и много други микроелементи, поради което боровият прашец има много ползи за организма.

научи повече

Екстрактът от бамбукови листа е богат на подсилващи имунитета витамини и минерали. Полезен е за здравето на костите и ставите, сърцето, стомашно-чревния тракт, ноктите, косата и кожата. Той може да увеличи концентрацията на антиоксиданти в кръвта с до 30% и е най-богатият натурален източник на силициев диоксид в растителния свят.

научи повече

Защо да комбинираме боров прашец и екстракт от бамбукови листа?

Природните добавки боров прашец и екстракт от бамбукови листа Health garden сами по себе си са изключително ценни за организма ви, но съчетаването между тях е още по-полезно. Синергията, която се получава при комбиниран прием на двата продукта, е неоспорима. Ето и част от предимствата, които ще усетите при комбинация на прашец от бор и екстракт от бамбук:

  • Боровият прашец Health garden подсилва имунната система. Екстрактът от бамбукови листа има антибактериално и противовирусно действие, в комбинация двата продукта укрепват цялостната защитна сила на организма.
  • Лечебният прашец от бор има много добър заздравяващ и овлажняващ ефект върху епидермиса. Екстрактът от бамбук действа на клетъчно ниво, правейки кожата по-еластична и помагайки ѝ да се справи с проблеми като акне и псориазис. Приемането на двете добавки ще подпомогне клетъчната регенерация и ще допринесе за добрия външен вид на кожата ви.  
  • От една страна, боровият прашец Health garden регулира функциите на стомашно-чревния тракт, а от друга, екстрактът от бамбукови листа подобрява очистителната функция на отделителната система. Благодарение на двата продукта ще пречистите организма си от вредните токсини и непотребни вещества.
  • Стабилността на кръвната захар се подобрява благодарение на прашеца от бор. Екстрактът от бамбук регулира нивото на липиди и холестерол в кръвта, като същевременно предпазва от натрупване на плаки в кръвоносните съдове. В съчетание двете добавки регулират функцията на ендокринната и кръвоносната система.
  • С добавката боров прашец ще се чувствате значително по-енергични, а екстрактът от бамбукови листа ще ви помогне да се преборите с умората. Благодарение на двата природни продукта ще бъдете в по-добра кондиция и с повишен тонус.
  • В случай че искате да повлияете върху функцията на кората на главния мозък, то ви препоръчваме да приемате прашец от бор. Добавяйки към него и екстракт от бамбук, който също се грижи за мозъчната функция, ще усетите положителна промяна във вашата концентрация и памет.
  • Полезният боров прашец регулира кръвното налягане. В комбинация с екстракт от бамбукови листа, който пречиства кръвоносните съдове, ще подобрите цялостно функцията на сърдечно-съдовата система.
  • Боровият прашец стимулира метаболитните процеси в черния дроб. Екстрактът от бамбук регулира ензимите в чернодробната клетка. Приемът на двата продукта осигурява защита и нормално функциониране на черния дроб.
поръчай
Мнения на клиенти прочети тук
Регистрация БАБХ виж тук