/Отзиви
Отзиви2017-05-09T10:53:54+00:00

Това са мнения на реални потребители на боров прашец „Health Garden“, пожелали да споделят своите впечатления от продукта при провеждането на специална за целта онлайн анкета.

Петър Апостолов Николов, 54 години, Варна

Здравейте,

Поръчах си от Вас три опаковки боров прашец, за да се възползвам от отстъпката. Приемах го два пъти дневно по три таблетки и чак към края на първата опаковка повиших дозата на три пъти по три.  За да бъда честен, след като изпих една опаковка, не бях особено впечатлен от ефекта, който изпитах. Факта, че бях инвестирал малко повече в продукта и липсата на странични ефекти, ме накараха да продължа да го приемам. Тук бих искал да уточня, че работя с хора, постоянно съм в движение и ежедневието ми е много динамично. С началото на втората опаковка започнах ясно да отчитам ползите. Увлечен от ежедневието и задълженията не осъзнавах, че през последната седмица бях свършил доста повече работа от предвиденото и не се чувствах като „пребит“, както преди. Все пак и възрастта при мен вече дава своето отражение. Проблемите с простатата, които бях започнал да изпитвам и заради, които изначало си купих боров прашец, изчезнаха. Мога да потвърдя и за повишено либидо, нещо което също не осъзнавах в ежедневието си. Продуктът е хубав, а аз самият съм доволен клиент. Надявам се да съм бил полезен.

Димитрина Венковска, 47 години, Враца

Здравейте,

Преди, може би, седем години за пръв път чух за боров прашец от мои близки, които емигрираха в Китай. Периодично ми пращаха и го пих около година. Бях много доволна и когато видях, че вече се продава и в България, нямаше как да не поръчам от любопитство дали това е същия продукт. Само ще кажа, че разлика не виждам, а сега наблюдавам колко добре се справя с хормоналния дисбаланс, който настъпи с възрастта. Успех!

Богдан, 32 години, Добрич

Привет! Бях много скептичен към този продукт, но след като прочетох много отзиви, гледах видео клипове в YouTube и най-накрая реших да пробвам.  Две таблетки сутрин ми дават необходимата енергия за един пълноценен ден. Работя в здравеопазването и имам много натоварено ежедневие, откакто започнах да приемам пресован боров прашец се чувствам значително по-енергичен, умът ми е по-бистър и се храня по-здравословно. Закуската ми е изместена от боров прашец и един плод по избор. Прашецът е богат на аминокиселини, минерали, витамини и други важни съставки, лично аз не го пия, а го сдъвквам хубаво, след което изпивам 2 чаши вода, но мисля да импровизирам и да пробвам в комбинация с плодов шeйк.

Вергиния, 36 години, Елхово

Няма нежелани реакции и се усвоява лесно от организма, в пъти по-лесно от храна, а реално е такава. Майка съм на две съкровища, на 8 и 14 години. Дълги години имах проблеми със запек и не се хранех редовно, особено след второто раждане. Боровият прашец промени начина ми на живот, освен, че ме избави от гореспоменатите проблеми, се чувствам пълноценна и енергична, все едно съм в студентските години. След втората опаковка усетих, че организмът ми работи по-балансирано, не чувствам напрежение, което според личния ми лекар се дължи на балансираните хормони. Много съм доволна, препоръчвам го. Доверих се на вашия продукт Health Garden, тъй като е единственият, който е одобрен от Агенцията по храните, тъй като видях и други. Обслужването също е на високо ниво, благодаря за отстъпката. :)))

Ивайло Методиев, 28 години, Стара Загора

Прашецът е страхотен. Съветвам да се започне с препоръчителните количества, а след това да определите най-добрия за Вас прием. Аз го приемам от 3 месеца, много съм доволен най-вече от това, че се вписа много добре в хранителния ми режим и имам уникални резултати. Покачих значително мускулна маса, а тренировките ми не са много по-различни. Разликата е, че не мисля толкова много за храненето, с прашеца е много по-лесно, просто го приемам 3 пъти дневно, като гледам последния прием да не е след 6 вечерта. При мен така работи най-добре.

Кирил, 50 години, Разград

Използвам го от около месец. Забелязвам, че след консумирането му, изпитвам прилив на енергия и яснота на съзнанието. Много ми помогна с тренировките, особено, като го приемам около 30 минути преди да отида във фитнеса. За толкова малко време, а разликата е видима. Надеждите ми за повишено либидо също се оправдаха. Още през първата седмица почувствах „възход”, няма как да не отбележа, че и жена ми също е много доволна. Любопитен съм дали ще е временно, поръчах 3 опаковки с отстъпка 10%, като смятам да си правя 3 до 4 дни пауза между опаковките, след което ще преценя.

Ивелина, 33 години, София

Впечатлиха ме многото жизненоважни съставки, както и технологията на приготвяне. По принцип не бях склонна да приемам каквито и да са хранителни добавки. До сега се доверявах само и единствено на български билки от аптеката или био магазина. Една от най-добрите ми приятелки ми сподели за боровия прашец, мъжът и бил много доволен, та и тя го пробвала. Веднага и казах, че няма начин, но все пак прегледах сайта и видях, че е одобрен от нашата агенция по храни и произходът му е доказан. Добре, че го поръчах, това е най-доброто нещо, което съм приемала до сега. Чудесно допълнение към моите сутрешни фрешове, дори спрях кафето, вече нямам нужда от него. Режимът ми на хранене значително се подобри, чувствам се балансирана и спокойна, а и забелязах, че заспивам по-лесно.

Красен, 43 години, Пловдив

Приемам продукта от около 10 дни. За сега съм доволен, най-вече заради това, че не изпитвам такъв вълчи глад. Храня са се по-малко, а се чувствам също толкова заситен, както преди. Разликата е, че сега се чувствам много по-леко, по-енергичен и не се изморявам толкова бързо. От 3 дни започнах да ходя на плуване и се чувствам отлично.