Боровият прашец и здравето

През последните няколко десетилетия, различни изследвания сочат, че голяма част от болестите, които са ни известни, са резултат от хранителни дефицити и дисбаланси. Безпокойство, високо кръвно налягане, артрит, умора, рак, депресия, диабет, сърдечни заболявания и различни слабости на имунната система. Диетолозите и учените признават, че земните почви и хранителни източници са изчерпани на хранителни вещества, от които се нуждаем, за да се поддържа оптимално ниво на здраве и баланс. Не, не става дума за добавяне на множество витамини към хранителния режим. Ние всички се нуждаем от нещо много по-ефективно и мощно, за да се постига това, което наистина искаме. По-долу ще намерите кратко описание за това калко значим е китайският боров прашец за здравето на човека. Цветният боров прашец съдържа всички познати хранителни вещества от съществено значение за живота и здравето, и то в перфектно съотношение. Превантивните здравни грижи са ключът към успеха.

Научни анализи на китайски боров прашец показват, че той се състои от около 40% протеин, като повече от половината от него е съставен от свободни аминокиселини, които лесно се абсорбират от тялото. Боровият прашец съдържа от 5 до 7 пъти повече протеин от говеждото месо, без животински мазнини, което го прави много по-безопасно източник на протеини.

Опитите да се синтезира боров прашец в лаборатории не са успели многократно.

Лекарите в Западна Европа предписват китайски боров прашец за лечение на бактериални и вирусни инфекции, както и при настинки, поради неговите антибиотични лечебни свойства.

Здравето и дълголетието зависият от следните фактори: превантивни грижи 60%, генетични фактори 15%, социални фактори 10%, медицински грижи 8% и климатични фактори 7%.

Ползите от приема на боров прашец се основават на научни изследвания от водещи учени и специалисти по хранене, подкрепени от дългата му история на прием и потребителски опит, които датират от хиляди години до наши дни.

Боровият прашецът от вида “Pinus Massoniana” се справя с хранителните дефицити и небалансирано хранене. Често в ежедневието на днешната цивилизация консумираме множество непълноценни храни с добавени химически съставки, които ни излагат на риск от редица физиологични проблеми. С други думи, ние сме това, което ядем.

Цветният боров прашец е храна. Не е лекарство. Тя дава възможност на тялото да се излекува по най-естествен начин чрез правилно хранене.

Той поддържа по перфектен начин вътрешния баланс на всички системи в човешкото тяло.

Цветният боров прашец е единствената храна, която съдържа всяка основна хранителна съставка, необходима на човечеството за отлично здраве. Този факт едва ли може да се оспорва, тъй като е доказан във времето, хилядолетните традиции и изследвания в лаборатории по целия свят.

Консумация на боров прашец е опомената не само в Библията, а и в други религиозни книги, древни китайски и египетски текстове.

By |2017-05-04T07:43:16+00:00май 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар