Количка

Нямате артикули в количката.

Как да приемаме боров прашец? Няколко съвета за здравословно хранене.

През последните няколко десетилетия, различни изследвания сочат, че голяма част от болестите, които са ни известни, са резултат от хранителни дефицити и дисбаланси. Безпокойство, високо кръвно налягане, артрит, умора, рак, депресия, диабет, сърдечни заболявания и различни слабости на имунната система – са само малка част от проблемите на съвременното общество.

Диетолозите и учените признават, че земните почви и хранителни източници са изчерпани от към хранителни вещества. А ние се нуждаем от тях, за да поддържаме оптималното ниво на здравето и хормоналния баланс в организма си. Не, не става дума за добавяне на множество витамини към хранителния режим. Ние всички се нуждаем от нещо много по-ефективно и мощно.

Азиатската култура е намерила решение за тази необходимост още преди много години. Предлагаме ви да прочетете информацията за това колко значим е китайският боров прашец за здравето на човека, по какъв начин съдейства за здравословното хранене и как предлагания от нас боров прашец помага за отслабване.

Боров прашец – една от най-ценните хранителни добавки

Цветният боров прашец съдържа всички познати активни вещества от съществено значение за живота и здравето, и то в перфектно съотношение. Лекарите в Западна Европа предписват прах от бор за лечение на бактериални и вирусни инфекции, както и при настинки, поради неговите антибиотични лечебни свойства. Освен това, той поддържа по перфектен начин вътрешния баланс на всички системи в човешкото тяло. Помага за обмяната на веществата, забавя процесите на стареене, предпазва организма от свободните радикали и подпомага процесите в стомашно-чревния тракт.

Как да приемаме боров прашец?

Консумация на боров прашец е упомената не само в Библията, а и в други религиозни книги, древните китайски и египетски текстове. Научни анализи на китайския боров прашец показват, че той се състои от около 40% протеин, като повече от половината от него е съставен от свободни аминокиселини, които лесно се абсорбират от тялото. Полезният прах от бор съдържа от 5 до 7 пъти повече протеин от говеждото месо. Но тъй като при него няма животински мазнини, той е много по-безопасен протеинов източник.

Ако приемът на капсулите е вашият избор, пийте от 2 до 3 пъти по 3 таблетки дневно, преди хранене. В случай че предпочитате боров прашец на прах, то консумирайте с топла вода от 3 до 5 грама два пъти през деня, минимум 30 минути преди прием на храна.

Ползите от консумацията на боров прашец се основават на научни изследвания от водещи учени и специалисти по хранене, подкрепени от дългата му история на прием и потребителски опит, които датират от хиляди години до наши дни. Съветваме ви да добавите прах от бор във всекидневния си режим. Подходящо е да го консумирате като супер-храна, хранителна добавка или за предназначението, което имат и лекарствените средства.

Няколко съвета за здравословно хранене

Здравето и дълголетието зависят от следните фактори: превантивни грижи – 60%, генетични фактори – 15%, социални фактори – 10%, медицински грижи – 8% и климатични фактори – 7%.

Ценният боров прашец от вида “Pinus Massoniana” се справя с хранителните дефицити и небалансирано хранене. Често в ежедневието на днешната цивилизация консумираме множество непълноценни храни с добавени химически съставки, които ни излагат на риск от редица физиологични проблеми.

Препоръчваме ви да следвате тези съвети за здравословно хранене:

  • Консумирайте голямо количество плодове и зеленчуци.
  • Добавете в ежедневния си прием хранителни вещества, богати на омега-3 мастни киселини.
  • Сведете до минимум наситените мазнини и захарта.
  •  Ограничете приема на сол. Дневното количество не трябва да превишава 6 грама.
  •  Пийте редовно вода, за да хидратирате организма си през целия ден.
  •  Приемайте подходящи хранителни добавки, които ще подействат на организма ви на клетъчно ниво.

С други думи, вие сме това, което ядете.

И на финал за една от най-ценните хранителни добавки

Цветният боров прашец е храна. Не е лекарство. Той дава възможност на тялото да се възстановява по най-естествен начин чрез здравословно хранене. Единствено прах от бор съдържа всички основни хранителни съставки, необходима на човечеството за поддържането на отлично здраве. Този факт едва ли може да се оспорва, тъй като е доказан във времето, хилядолетните традиции и изследвания в лаборатории по целия свят. Превантивните здравни грижи са ключът към успеха, затова включете в дневната си диета и боров прашец Health garden за отслабване и поддържане на доброто ви здраве.

Поръчай боров прашец
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив