//Боровият прашец помага на обмяната на веществата и на процесите на стареене

Боровият прашец помага на обмяната на веществата и на процесите на стареене

Прашец от бор първоначално е бил използван от коренното население на Азия и Северна Америка като лечебна билка и мощен антиоксидант. Френският експедитор Жак Картие, който обявява Канада за Франция, използва екстракт от борова кора през 1535 г. по време на експедицията си като лечение на скорбут – състояние вследствие на недостатъчен прием на витамин С.

Днес специалистите по интегративно здравеопазване са осъзнали и многобройните ползи на боровия прашец за здравето и забавяне на стареенето. На пазара има няколко различни варианта, в които се предлага Pinus massoniana – на таблети, прах или боров прашец сашета.

Силните активни вещества в боров прашец на прах стимулират обмяната на веществата и забавят процесите на стареене. Нека разгледаме и как действа реално боровия прашец Health garden.

Подпомага обмяната на веществата

Нездравословният начин на живот, стресът, повишените килограми, свободните радикали намаляват нивото на хормони като DHEA или т.н. дехидроепиандростерон, който забавя процесите на стареене и участва в хормоналната регулация. Цветният боров прашец от вида “Pinus Massoniana” регулира функциите на нашите органи и жлези. Това включва и мастните жлези.

В Древните китайски рецепти за подпомагане на хормоналните процеси в организма е използвана хранителната добавка – боров прашец. Лекарите в азиатската култура от векове са се възползвали от естествените фитохормони, за да подпомагат ендокринната система и да забавят процесите на стареене във висшите обществени прослойки.

Забавяне на процесите на стареене

Боровият прашец въздейства върху кожата на клетъчно ниво
Ако искате красива кожа, китайският боров прашец е за вас. Предимството му, за разлика от всеки друг продукт за красота, е, че значително ще подобри и качеството ви на живот. Неговите активни вещества са богат източник на антиоксиданти. Боров прашец съдържа голямо количество витамин В комплекс, заедно с витамините А, С, D, Е, селен, лецитин, каротеноиди и биофлавоноиди.

Китайски боров прашец предпазва кожата от вредните лъчения на слънцето, увеличава притока на кръв към кожата, като така стимулира растежа на клетките, предотвратява дехидратацията и спомага за изглаждане на бръчките. Тази природна добавка въздейства положително върху функцията на кожните жлези.

Вечна младост благодарение на добавката боров прашец

Прашец от бор на прах има невероятна клетъчно-подмладяваща функция, която дава на кожата младежки блясък и възможност на организма да се справи с преждевременното стареене на клетките, стимулирайки растежа на нова тъкан. Боровият прашец съдържа интензивни естествени антибиотици, които противодействат на ефектите на естественото стареене, потъмняването на кожата, бръчките и кожните петна. Кожата става по-млада и по-малко уязвима от бръчки. За тези, които искат да имат по-красив и по-сияен тен, ще е от голяма полза да добавят китайски боров прашец към своята диета. Това е един много ефективен начин за вътрешно и външно подмладяване на клетъчно ниво.

Нашата кожа представлява най-големия орган в тялото ни и нейното здраве е отражение на вътрешното състояние на организма. Заздравяването на епидермиса отвътре навън е най-важното и единственото реално решение. Боровият прашец се разглежда от азиатската култура като козметичен продукт от най-висок ранг, който може да се яде.

Боров прашец като ценен съюзник срещу акнето

Добавката ускорява оздравителните ефекти, успокоява кожните раздразнения и подобрява цялостното ви здравословно състояние без никакви странични последици, което не бихте постигнали с лекарства и антибиотици.

Положителните ефекти не спират до тук, прашецът от бор е изключително полезен за намаляване и премахване на акне. Китайски боров прашец съдържа висока концентрация на RNK и DNA нуклеинови киселини, както и естествени антибиотични съставки. Резултатите са изключителни. Боровото дърво от вида “Pinus Massoniana” е винаги здраво и красиво, то ще направи същото и с вашата кожа. Боровият прашец е постигнал страхотни резултати при всички потребители, които са го приемали. Кожните проблеми и акнето изчезват, а хората се чувстват по-енергични и здрави.

Китайски боров прашец като мощна панацея

Цветният боров прашец е много безопасен и ефективен антиоксидант, който трябва да се има предвид при всеки рутинен прием на витамин и добавки. Консумирането на щедри порции плодове и зеленчуци е важен начин да се заредите с антиоксиданти, предпазващи от болести. Но при приема на боров прашец на прах или таблети Health garden вие зареждате тялото си на клетъчно ниво с активни вещества, подпомагащи по-бързата обмяна на вещества и забавящи процесите на стареене. Погрижете се за вашата кожа, хормонален баланс и добро настроение благодарение на боров прашец, който може да поръчате от бутона след статията.

поръчай боров прашец
By |2020-06-05T14:52:00+00:00май 4th, 2017|Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар