Имунна система

Имунната система е защитният механизъм на нашето тяло срещу вирусни и бактериални инфекции. Боровият прашец от китайски червен бор (Pinus Massoniana) укрепва и подобрява имунната система на човека по-добре от всеки друг естествен продукт в света, като стимулираспецифичните и неспецифични защитни сили на организма.С богатия си състав от витамини, минерали, флавоноиди и фитохормони, той от векове намира употреба в китайската традиционна медицина.Напоследък все повече научни и медицински доклади по света доказват, че боровият прашец има силен лечебен ефект върху човешкото тяло. Но съвременната медицина все още не е отключила напълно целия потенциал на този продукт.

Свободните радикали са вещества, които причиняват сериозни щети на човешкото тяло и са причина за много заболявания, в това число и рак. Стресът, неправилното хранене, изкуствените добавки в храните, токсините от околната среда са причинители на свободни радикали. Боровият прашец е естествен и мощен детоксикатор с богато съдържание на фибри и антиоксиданти като СОД (супероксиддисмутаза – един от най мощните и важни антиоксиданти в човешкия организъм). Според съвременно проучване модерният човек консумира по-малко от 50% от диетичните фибри необходими за здравето. Да се отървем от токсините в организма е от съществено значение за здравословен живот и дълголетие. Боровият прашец има много добър ефект в премахването на паразити и справянето с гъбични инфекции. Те са концентрирани във всички наши жизненоважни органи, включително кожата и отнемат от жизненото ни хранене.

Повечето хора посещават лекар поне два пъти годишно за да получат антибиотици за инфекции на синусите. Вече е известен негативния ефект от тези препарати не само за бактериите, но и като цяло върху целия организъм, като стимулират развитието на гъбички, а от там и гъбични инфекции. Боровият прашец е много полезен в борбата с хроничните алергии. Методите и средствата на съвременната медицина не предлагат достатъчно адекватно и ефективно решение на този проблем. Разходите за подобно лечение често са високи. Нуждите на всеки организъм са различни, но приема на боров прашец само за няколко месеца може кардинално да реши подобни проблеми.

Настинки, грип и вирусни инфекции на дихателните пътища с честота поне два пъти в годината са често срещано явление за повечето хора. Приема на боров прашец сигнификантно намалява броя и тежестта на инфекциите и ускорява оздравителният процес. Той позволява на хората да водят по-здравословен и по-дълъг живот. Съществуват доста данни предимно в Русия и Китай за хора, които приемайки този продукт, като част от своята диета, не са боледували често, а резултатите от изследванията на кръв и урина на по-късен етап от живота им са били много добри. Освен това сред тях има много столетници. За постигането на тези и други по-дългосрочни резултати, е препоръчително боровият прашец да се приема продължително време.Най-доброто лечение е превенцията, а нищо не прави това по-добре от боровия прашец.

Image already added

поръчай боров прашец
By |2018-05-25T12:04:11+00:00май 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар