Какво казват хората за боровия прашец?

Здрава кожа – Боровият прашец притежава много добър анти-ейджинг ефект върху тялото включително и кожата. Предотвратява появата на бръчки и хората на средна възраст споделят, че след по-продължителният прием (поне 5-6 месеца) е направил процеса на „остаряване” по лесен, защото се чувстват и изглеждат като по-млади. Тази супер-храна съдържа фитохормон на младостта DHEA, стимулира синтеза на колаген, повишава имунната защита на кожата. Регенерира и подмладява кожата.

Намалява стреса – много хора споделят опита, че намалява тревогата и им помага да се справят със стреса по-ефективно. Това е така благодарение на способността на този природен ресурс да регулира хормоналните процеси в организма по естествен начин, което означава по-пълноценен и здравословен живот. Поради богатото съдържание на витамини, минерали и аминокиселини, хората се чувстват по-пълноценни и енергични в ежедневието, повишават качеството си на живот. Те споделят това почти от самото начало на приема на боров прашец.

Повишава нивата на енергия и Ви прави по-бодри – Едни от най-честите ефекти споделяни от потребителите е повишената енергия и това, че се чувстват по-бодри, фокусирани и свежи през деня. След едномесечен прием на боров прашец повечето хора изпитват по-високи нива на енергия, такива каквито не са чувствали откакто са били тинейджъри.

Стабилни нива на тестостерон – нормалните нива на тестостерон се свързват с редица важни процеси в човешкия организъм. Много спортисти потвърждават, че приемът на боров прашец е подобрил значително резултатите им, както и, че са повишили своята сила и издръжливост. През последното десетилетие цветния боров прашец е широко употребяван при различни терапии в САЩ, за повишаване нивата на тестостерон при мъжете на средна възраст. При това е обявен за много ефективен за тази цел, като хиляди мъже споделят за положителните ефекти свързани с балансираните нива на тестостерон в организма. Боровият прашец има способността да регулира процесите в организма, които по една или друга причина са нарушени. Отзивите и изследванията потвърждават увеличено наличие на тестостерон в кръвта след прием на боров прашец в продължение на поне един месец, но само в случаите, когато организмът е изпитвал нужда от това.

Image already added

поръчай боров прашец
By |2018-05-25T12:00:16+00:00май 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар