Количка

Нямате артикули в количката.

Какво казват хората за боровия прашец?

Боровият прашец се счита за силна и питателна храна, осигуряваща широк спектър от витамини, минерали, всички основни аминокиселини и антиоксиданти необходими на имунната система. Има толкова много ползи за здравето, които да се добавят към списъка му. Прашецът от бор като хранителна добавка може да бъде силен коз в ръцете ви. Той ще повиши жизнените ви сили и ще подпомогне цялостното ви съществуване.

Нека разгледаме и някои основни ползи за човешкия организъм, в които хората споделят, че са се убедили, след като са започнали да приемат прашец от бор.

Здрава кожата

Боровият прашец допринася за видим ефект: анти-ейджинг, който се отразява върху цялото тяло. И ако се чудите как да забавите процеса на стареене, според нас ще ви е интересно да разберете, че прашецът от бор улеснява изграждането на кератин и колаген. Тези две съединения са необходими за здрави нокти, коса и кожни тъкани.

Хора на средна възраст приемащи хранителната добавка, споделят че при продължително пиене на боров прашец на таблети или прах (обикновено около 5 месеца), усещат видим ефект. А самите те изглеждат и се чувстват по-млади. Суперхраната съдържа фитохормона на младостта – DHEA, които освен да стимулира синтеза на колаген и кератин, повишава и имунната защита на кожата. А също така има цялостно регенериращо и подмладяващо действие. Азиатските жени са всеизвестни с младоликото си лице. Боровият прашец е популярен сред тях със своите разкрасяващи ефекти, допринасящи за гладка кожа с младежки вид. Те използват прах от бор локално, в комбинация с кремове или го консумират като прах или таблети.

Намаляване нивото на стрес

Много хора споделят опита си, след прием на боров прашец и казват, че са усетили намаляване на чувството за тревога. И също така се справят със стреса по-ефикасно. Те са се убедили в ефективността още при първоначалното приемане на боров прашец. Този ресурс от природата прави възможно това благодарение на възможността си да контролира по естествен начин процеси в организма свързани с хормоните, което означава по-пълноценно и здравословно съществуване.

Повишена енергичност

Хората споделят като най-срещан ефект от употребата на боров прашец – увеличена енергия и чувство за бодрост и фокусираност през деня. Благодарение на огромното количество минерали, витамини, ензими и аминокиселини, потребителите усещат, че са по-свежи и активни в ежедневието си. Това им позволява да повишават качеството си на живот. Обикновено след един месец прием на прашец от бор, повечето хора изпитват увеличение нивото на енергичност до степен каквато не са чувствали от младежките си години.

Стабилни хормонални нива

Хормоналният баланс е обвързан с множество процеси от изключителна важност за човешкия организъм. Огромен брой спортисти казват, че при приемане на боров прашец на таблети или прах са постигнали по-високи резултати. А също така много от тях са увеличили издръжливостта и силата си. В последните години, цветният боров прашец е използван често в множество терапии и лечения в САЩ. Те са свързани с нормализиране нивата на хормони, особено при хора на средна възраст. Признат е като изключително ефикасен за тези цели.

Боровият прашец може да оказва регулация върху различни процеси в човешкото тяло, които са нарушени поради разнообразни причини. Огромен брой хора казват, че са постигнали добри нива на хормоните в организма си при постоянен прием.

Както се убедихте, боровият прашец може да бъде вашето тайно оръжие, с което да подобрите качеството си на живот. Ако желаете да споделите вашия опит свързан с приема на прашец от бор, може да го направите като коментар или да се свържете лично с нас. В случай, че искате да поръчате боров прашец на прах или таблети като хранителна добавка, може да използвате бутона под статията.

поръчай боров прашец
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив