//Контрол на теглото с помоща на китайски боров прашец “Pinus Massoniana”

Контрол на теглото с помоща на китайски боров прашец “Pinus Massoniana”

Постигането на здравословно тегло зависи от правилното хранене и физическата активност. Балансирайки между тях и осъщестявайки контрол върху теглото си, ще постигнете дълголетие, ще можете да предотвратите появата на различни заболявания, свързани с наднорменото тегло и ще поддържате добър имунитет. Нека разгледаме защо добрият контрол на теглото е важен и как добавката боров прашец може да бъде ваш мощен съюзник за поддръжката му.

Защо е важно да поддържате здравословно тегло?

Много неща могат да повлияят на теглото, включително генетика, възраст, пол, начин на живот, семейни навици и култура, сън и дори мястото, където живеете и работите. Някои от тези фактори могат да затруднят отслабването или да попречат за поддържането на определени норми на килограмите.

Постигане на здравословно тегло е важно за здравето. То е допълнение към понижаването на риска от сърдечни заболявания, инсулт, диабет и високо кръвно налягане, може да намали и риска от много различни видове рак. Нормализирането на нивата на теглото не е полезно само за общото здравословно състояние. Като цяло контролът на килограмите в определени норми ще ви позволи да бъдете по-активни и ще повиши тонуса ви.

Как да разберете кое е здравословното тегло за вас?

ИТМ (индекс на телесната маса) е начин за изчисляване на здравословното ниво на теглото спрямо ръста. Формулата, по която се пресмята, е: ИТМ = тегло в кг. / (ръст в метри)2

Най-добре е спрямо това съотношение, вашите години и пол да проверите дали поддържате теглото си в норми. Спрямо получения резултат може да попаднете в категория под нормата (под 18,5), нормално (между 18,5 до 25) или наднормено (над 25). Ако искате бързо и лесно да изчислите своя Индекс на телесни мазнини, може да използвате този онлайн калкулатор.

Принципи за поддържане на здравословно тегло

Ето и няколко съвета от нас, които може да спазвате в ежедневието си без значение от възрастта. Те ще се отразят благоприятно на цялостния организъм и може да доведат до добри резултати, свързани с регулиране на килограмите. Важно е да установите кое е здравословното тегло за вас, за да знаете в какви насоки да действате, за да увеличите или намалите стойностите му.

  • Подбирайте здравословни храни във всекидневното си меню.
  • Бъдете активни поне 150 минути седмично.
  • За поддържане на стабилни стойности на теглото, трябва да изгаряте същия брой калории, равен на тези, които изяждате и изпивате.
  • За отслабване, трябва да изгаряте повече калории, отколкото приемате.
  • За да наддадете на тегло, трябва да изгаряте по-малко калории, отколкото изяждате и изпивате.

Как приемът на боров прашец помага за контрола на тегло?

Боровият прашец действа върху хипоталамуса в мозъка, който контролира чувството за глад и води до усещане за ситост. Също така съдържа естествени регулатори на апетита и обмяната на хранителните вещества. Прашецът от бор значително подобрява метаболизма, което е от голямо значение при изгарянето на мазнините в тялото. Той се разтваря и премахва мастните клетки, поради високия процент на лецитин, който съдържа. Китайският боров прашец е известен с благоприятното си действие при наличие на химически дисбаланс, който много хора с наднормено тегло имат. Боровият прашец на прах или таблети е изключително ефективен при контролиране на теглото, както за тези, които се интересуват от загуба на тегло, така и за тези, които искат да увеличат килограмите си чрез нормализиране на химическите дисбаланси и подобряване на метаболизма на тялото.

Включването на боров прашец на прах или таблети Health garden в режима ви на хранене ще има много полезни действия върху здравето ви и нормализирането на теглото. Не отлагайте контрола на телесната маса и се погрижете за своето здраве, тонус и добро настроение.

поръчай боров прашец
By |2020-05-10T15:11:55+00:00май 4th, 2017|Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар