Предимствата на боровия прашец или какво можете да очаквате?

Боровия прашец е добавка, която веки може да приема, поради факта, че притежава много ползи без неприятните странични ефекти. От регулиране нивата на тестостерон в организма до многобройните ползи за кожата, боровият прашец доказано помага на хората при различни здравословни проблеми. Правилният баланс на хормони ни държи млади. Затова трябва още от младини да имаме програма за намаляване на стреса и за правилно хранене. Хормоните са носителите на живот. Те въздействат на растежа на нервите, сърцето и мозъка – всичко, което ни прави млади.

Собствените ни хормони намаляват бавно още от 25-ата година. Но пушенето, стресът, малкото движение, неправилното хранене, повишеното тегло допълнително понижават производството на забавящите стареенето хормони като DHEA (дехидроепиандростерон). Боровият прашец е един прекрасен начин да регулиране хормоналните процеси в тялото чрез съдържанието на някои фитохормони. Когато един човек се държи като луд по време на пубертета, обикновено хората казват, че го е “ударил хормонът”. Едва ли обаче знаят, че много сходни хормони карат и цветята да цъфтят? Най-вероянто не, но това наистина е така! Това, което биологията установи през ХХ век, е, че размножителните механизми, в частност хормоните, и при растенията, и при хората, не са се променили съществено в хода на еволюцията. Това ни дава възможност да обмислим и дори да приложим на практиката субстанциите, които наподобяват половите хормони у хората, но се съдържат и в растенията. Тяхното действие е било познато на древната азиатска медицина, най-вече в Китай и Индия. Фитохормоните, съдържащи се в боровия прашец, по своето действие наподобяват тестостерона и индийските, и китайски лекари целенасочено са се възползвали от ефекта му още от векове – забавяли са остаряването на хората от високите слоeве на обществената йерархия. Един от еликсирите на природата – кора от борово дърво – давал на индианците, живеещи около Амазонка, възможност да се наслаждават на живота без да се страхуват от неприятни здравословни усложнения. Боровият прашец от своя страна има много добри ефекти върху кожата, тъй като притежава в състава си фитохормона на младостта DHEA, а уникалното съчетание на витамините А, Е и D Ви дава хидратацията, от която се нуждаете и предотвратява преждевременното състаряване на кожата.

Този природен ресурс е силен източник на витамини, минерали и аминокиселини, като ползите от неговия прием са свързани още с изчистване на организма от токсини (боровият прашец работи на клетъчно ниво), изчистване от мазнини – изключително полезен за спортуващи хора, регулира функциите на стомашно-чревния тракт – много полезен при запек, регулира хормоналния баланс в организма – това става и при двата пола, има лечебен ефект при заболявания свързани с простата, предпазва черния дроб, изключително средство за превенция от рак на гърдата и др. След едномесечен прием на боров прашец повечето потребители изпитват повишени енергийни нива, такива каквито не са чувствали от както са били тинейджъри, а с продължителният му прием ще усетите силен анти-ейджинг ефект в – заздравява и подмладява кожата, регулира нивата на тестостерон, повишава либидото и при двата пола.</p><p>Боровият прашец има редица ползи и за младите. Друг ефект на DHEA е, чe ще Ви накара да се почувствате по-фокусирани и съсредоточени. Това е фитостероид, който се съдържа в боровия прашец, в изцяло естествен вид, тоест неговия характер е изцяло растителен, а молекулярната му структура не е еднаква с тази в човешкото тяло. Въпреки това е достатъчно сходна, за да помогне при регулацията на хормоналните процеси в организма, но само, ако това е необходимо. Друг от ефектите на DHEA е, че повишава нивата на тестостерон. Ако сте мъж по-възрастен от 45 години ще постигнете забележими резултати след само две седмици прием. Те се изразяват в засилено либидо и по-добра сексуална активност като цяло. Поради богатото съдържание на витамини, минерали и аминокиселини ще намалите стреса и ще повишите качеството си на живот почти от самото начало на приема на боров прашец. Ако се занимавате с фитнес, практикувате друг вид спорт или дейност, която изисква сила и издръжливост, тогава боровият прашец ще Ви е от голяма полза. Той ще спомогне за покачване нивата на тестостерона в организма и за по-качествени резултати от вашите тренировки. Също така можете да очаквате повишаване на мускулната маса, ефективно изчистване на организма от излишните мазнини, по-добра издръжливост, производителност, повече сила и фокусираност.

Image already added

поръчай боров прашец
By |2018-05-25T12:01:24+00:00май 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар