Спорт и здраве

Боровият прашец (Cell wall broken Pine pollen powder) съдържа повече био-идентичен тестостерон, отколкото всеки друг растителен източник изучаван някога. Поради наличието на 18 протеиногенни аминокиселини в състава му, той е силен източник на протеини. Сред тях са и основните – метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалнин и валин. В действителност, той представлява около 30% протеин.

Клетъчната стена на боровия прашец е много твърда и при консумацията му в суров вид трудно се усвоява от организма. Това може да доведе до гастроинтестинален дискомфорт, а при хора с чувствителен стомах и до по-сериозни проблеми. Затова суровия материал се подлага на обработка, като при много ниска температура се разрушава стената на клетката, което запазва многообразието от полезни вещества и го прави много лесен за абсорбция от организма. Чистотата на крайния продукт достига до 99%.

Ползи от продукта:

– изчистване от мазнини

– увеличаване на мускулната маса

– повишаване на мускулната сила

– по-бързо преодоляване на мускулната умора

– подобряване на концентрацията и издръжливостта

– по-бързо възстановяване след интензивно физическо натоварване

Важно е да се отбележи, че тук липсват потенциалните странични ефекти свързани със синтетичните анаболно-андрогенни стероиди.

Защо боровият прашец е безопасен?

Синтетичните стероиди и изкуствени хормони са молекулно идентични с тези, които произвежда тялото. Тяхната употреба може да доведе до свиване или атрофия на секреторните жлези. Молекулната структура на боровия прашец е андрогенна, но не е същата, като тази в човешкия организъм. Растителния произход на тези хормони позволява на тялото да извлече всички ползи, без вредните ефекти на синтетичните препарати.

Image already added

поръчай боров прашец
By |2018-05-25T11:56:23+00:00май 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар