Количка

Нямате артикули в количката.

С какво ни помага боровият прашец?

Знаете ли, че боровият прашец има доста ползи за здравето? Всъщност, той е естествена добавка, притежаваща характеристиките на полезните храни, в комбинация с множество пълноценни въздействия върху човешкото тяло. Използването му в балансираното всекидневно хранене, ще допринесе за засилването на имунитета, поддържане на здравословно състояние за организма и цялостно възстановяване на физическия баланс.

Същност на боровия прашец

Прашецът в действителност е своеобразен вид семе. Както и при останалите семена, в съдържанието му влизат съществените хранителни вещества, необходими за растежа на извисяващите се над 30 метра борови дървета, които може да живеят десетки години, а дори стотици. Основното съдържание в есенцията му е мащабният спектър и изключителна концентрация на единствени по рода си и рядко срещани хранителни вещества. Тяхната широка полза е не само за самото дърво, а и за човешкия организъм. Основните предимства са свързани с насърчаване възможността за по-бърз растеж, оздравяване, а също така и способността за подмладяване. Наистина ефикасността му е толкова висока, че се смята за едно от най-добрите природни лекарства в света, притежаващо многоспектърни свойства.

Нека разгледаме и реалните ползи за организма, които приемът на боров прашец на прах Health garden дава.

Дълбоко клетъчно подмладяване

В Азия прашецът от бор реално е популярен като храна и билка. Обикновено се използва в случаи на леност, стресово претоварване или умора, хормонални дисбаланси и други. Силен източник на енергия винаги когато е необходимо. Със своите свойства боровия прашец е признат за един от най-големите източници на дълголетие. Освен за дълъг живот, хората, които се интересуват от засилване на имунитета и оздравителните сили на организма си, ежедневно приемaт боров прашец, като част от своята диета.

Богат на хранителни вещества

Наред с другите си лечебни ползи, най-голямото предимство на боровия прашец е и неговата наситеност с много витамини, минерали и флавоноиди, подхранващи организма на клетъчно ниво. В състава си прашецът има витамини от група В, аминокиселини – градивна част на протеините, оказващи голямо влияние върху настроението, и витамин D3, който трудно се извлича от яденето. Единствените хранителни алтернативи са жълтък на яйце или риба. Боровият прашец съдържа доста разнообразни и от съществено значение съединения като нуклеинови киселини, помагащи за регенерация на ДНК фрагменти, и супероксид дисмутаза, силен антиоксидант и клетъчен протектор.

Подпомага хормоналния баланс

Една от най-важните и уникални възможности на прашеца от бор е, че той е средство, чрез което се стимулира и балансира ендокринната система. Това е способност, която не е често срещана в растителния свят. Боровият прашец е най-мощният андроген в природата. Дължи се на това, че е естествен и уникален източник на DHEA, който се смята за „чудодейния хормон“. Също така се смята и за билка, която е адаптогенна. Това има съществено значение при възобновяване на хормоналния баланс. Като ефикасността му е адаптивна при всякакви обстоятелства.

Всички ползи от прашец на бор

Накрая, нека обобщим всички здравословни предимства от употребата на боров прашец Health garden, чиято полза е потвърдена от дългата история на прием и съвременните клинични изследвания, без никакви странични ефекти:

● Подсилва имунната система, осигурява защита от вируси.
● Регулира функциите на стомашно-чревния тракт, помага при запек.
● Осигурява защитата и нормалната функция на черния дроб.
● Помага при лечението на заболявания на простатата.
● Регулира функцията на ендокринната система.
● Подобрява функцията на сърдечно-съдовата система, регулира кръвното налягане.
● Прочиства кръвоносните съдове и подобрява функцията им.
● Повишава стабилността на кръвната захар.
● Стимулира производството на инсулин.
● Има много добър ефект за кожата, като я заздравява и овлажнява.
● Подобрява функциите на кората на главния мозък, което подобрява паметта.
● Дава енергия и лекота, подобрява кондиционното състояние на организма.

Включването на боров прашец таблети или на прах в ежедневието ви има безспорно множество преимущества. Вече разгледахме доста от тях в тази статия, но може сами да се убедите в качествата на хранителната добавка. Поръчайте вашия продукт от бутона по-долу или ни пишете за повече информация.

Поръчай боров прашец
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив