fbpx
//Уникалността на цветния прашец от вида Pinus Massoniana

Уникалността на цветния прашец от вида Pinus Massoniana

Цветният прашец от китайски червен бор съдържа всички важни за човешкия организъм хранителни вещества, уникални по своята природа. Плодовете и зеленчуците, които ние използваме за храна, съдържат до 90 – 92% вода и след дехидратацията им, в тях остава по – малко от 10% изходно тегло. С боровият прашец е точно обратно, след дехидратацията той запазва 94,7% от своето изходното тегло. Точно затова се приема като свръх концентрирана храна, несъпоставима с други хранителни продукти в природата. Боровият прашец от рода „Pinus Massoniana” има в състава си различни хранителни вещества и био активни компоненти, които оказват голямо влияние на обмяната на веществата в организма и успешно регулират физиологичната активност на повечето органи.

Китайският боров прашец притежава в състава си хранителни вещества, необходими за продължителния живот на организма. Те са повече от 200 и включват различни протеини, аминокиселини, минерални вещества, нуклеинови киселини, ферменти и коферменти, монозахариди и полизахариди. Уникалността на цветния прашец от китайски червен бор е в неговата комплексност и оптималното съчетание на хранителни вещества, още по- ценно е, че всички те са биологичноактивни.

Видът Pinus Massoniana (известен още като Masson’s Pine или китайски червен бор), произвежда цветен прашец с впечатляващи хранителни стойности. Веществата, които влизат в състава му са толкова много, че е класифициран като супер храна. Боровият прашец съдържа над 200 биологично активни хранителни вещества, минерали и витамини, напълно достъпни за абсорбция от човешкия организъм. По време на производствения процес, който става при много ниска температура, чрез високоскоростен въздушен поток и процес на пулверизация, се разрушава клетъчната мембрана на боровия прашец като се постига около 99% чистота на получения материал. Според проучвания в тази насока става ясно, че по този начин прашецът е много по-лесно усвоим от организма.

Image already added

поръчай боров прашец
By | 2018-05-25T12:02:43+00:00 май 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?