Количка

Нямате артикули в количката.

Помага ли боровият прашец за отслабване?

Напоследък суперхраните набират все по-голяма популярност. В толкова забързано ежедневие трябва да намерим време за всичко и да поддържаме добра форма. При нас може да намерите точно такава суперхрана, която ще даде енергия, баланс и тонус на организма ви. Видът Pinus Massoniana (известен още като Masson’s Pine или китайски червен бор), произвежда цветен прашец с впечатляващи хранителни стойности. Боровият прашец съдържа над 260 биологично активни хранителни вещества. Също така минерали и витамини, напълно достъпни за абсорбция от човешкия организъм, подпомагащи обмяната на веществата и процеса за отслабване.

Едни от най-ценните съставки в боровия прашец

Веществата, които влизат в състава му, са толкова много, че е класифициран като супер храна. По време на производствения процес, който става при много ниска температура, чрез високоскоростен въздушен поток и процес на пулверизация, се разрушава клетъчната мембрана на боровия прашец, като се постига около 99% чистота на получения материал. Според проучвания в тази насока става ясно, че по този начин прашецът е много по-лесно усвоим от организма.

Цветният прашец от китайски червен бор съдържа всички важни за човешкия организъм хранителни вещества, уникални по своята природа. Плодовете и зеленчуците, които ние използваме за храна, съдържат до 90 – 92% вода и след дехидратацията им, в тях остава по – малко от 10% изходно тегло. С боровият прашец е точно обратно, след дехидратацията той запазва 94,7% от своето изходното тегло. Точно затова се приема като свръх концентрирана храна, несъпоставима с други хранителни продукти в природата. Боровият прашец от рода „Pinus Massoniana” има в състава си голямо количество хранителни съставки и биоактивни компоненти. Те оказват голямо влияние на обмяната на веществата в организма и успешно регулират физиологичната активност на повечето органи и подпомагат процесите на отслабване.

Как помага боровият прашец в регулирането на теглото?

Уникалността на цветния прашец, призната от азиатската култура, е в неговата комплексност и оптималното съчетание на хранителни съставки, които подпомагат функциите на ендокринната система. Голяма част от хората качват килограми поради хормонални нарушения. Добавката боров прашец на прах или таблети Health garden играе важна роля в контрола на килограмите, тъй като контролира хормоналния баланс в организма и подпомага обмяната на веществата.

Китайски боров прашец помага при отслабване благодарение на въздействието, което оказва на хипоталамуса, намиращ се в мозъка. Влиянието е пряко върху възприятието за глад осъзнаването на чувството за ситост. Съдържащите се в боровия прашец естествени регулатори контролират апетита и подпомагат обмяната на веществата.

Благодарение на съставките в боровия прашец може да подобрите метаболитните процеси в тялото си и да ускорите процеса на топене на мазнини. Прашецът от бор разгражда бързо мастните клетки с помощта на съдържащия се в него лецитин (основен структурен елемент на клетките в организма).

Бонус предложение от нас: в нашия сайт www.borovprashec.com може да откриете и новата секция: Рецепти с боров прашец. В нея споделяме полезни, вкусни и бързи рецепти за нискокалорични и детокс смутита, които ще ви помогнат да заситите глада си с качествени и полезни съставки; да се енергизирате и да изваяте мечтаната от вас фигура.

Бамбук и боров прашец за отслабване

Боровият прашец съдържа хранителни съставки, необходими за продължителния живот на организма. Те са повече от 260 и включват различни протеини, аминокиселини, минерални вещества, нуклеинови киселини, ферменти и коферменти, монозахариди и полизахариди. Предлаганите от нас бамбук и боров прашец помагат за отслабване и поддържането на здравословно ниво на теглото. Може да пробвате полезния ефект на боров прашец на прах или таблети Health garden, с които да влезете във форма, да поддържате хормоналния баланс и да заредите тялото си с енергия.

поръчай боров прашец
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив