Фактите и съвременните клинични изследванията

Най-добрият начин да разберете дали една или друга хранителна добавка е произведена от естествени съставки е да погледнете непредубедени изследванията, за да стане ясно дали един продукт прави това, което хората казват. Боровият прашец е известен с много и различни ползи, като в последното десетилетие по-голямата част от тях е клинично доказана. Големият брой ревюта и статии свързани с цветен боров прашец в САЩ, Китай, Япония и Корея, ни кара да вярваме, че той притежава различни свойства: от подобряване на здравето на кожата до регулиране нивата на тестостерон и много други. В последните 2 години, хранителните добавки съдържащи борови полени са хит в САЩ. Това е нормално, имайки се предвид, че употребата на боров прашец датира от хилядолетия, сам по себе си той представлява пълноценна храна на клетъчно ниво, като заема много специално място в китайската народна медицина.

Все повече изследвания и доволни потребители потвърждават ползите от продукта, както при мъже, така и при жени. Според PubMed (US National Library of Medicine National Institutes of Health), боровият прашец е много ефективен при лечение на хроничен артрит, намалява значително отока и производство на възпалителните цитокини. Друго проучване на PubMed доказва, че той балансира хормоналните процеси в организма и потвърждава неговия антиоксидантен и оздравителен ефект.

Тестове проведени от Zhejiang Provincial Key Lab of Geriatrics, Zhejiang Hospital“ (Zhejiang Forestry Academy, Hangzhou, China) в Ханджоу, Китай, доказват, че боровите полени имат силен анти-ейджинг ефект, официалното пручване може да намерите тук. Това не трябва да Ви изненадва, защото хората са използвали цветния боров прашец за подобни цели от хилядолетия насам. Кожата ви ще изглежда по-здрава, а ако приемате боров прашец регулярно, може дори да предотврати появата на бръчки.

През последните години се използва широко (в различни терапии, най-вече в САЩ, Китай и Япония) за стабилизиране нивата на тестостерон при мъжете на средна възраст, при това е обявен за много ефективен за тази цел, като хиляди мъже споделят за положителни ефекти свързани с балансираните нива на тестостерон в организма. Важно е да се отбележи, че отзивите и изследванията потвърждават увеличеното наличие на тестостерон в кръвта след прием на боров прашец в продължение на поне един месец, но само в случаите, когато организмът е изпитвал нужда от това. Боровият прашец има способността да регулира процесите в организма, които по една или друга причина са нарушени.

Друго важно нещо е, че боровият прашец съдържа фитохормона на младостта DHEA (растителен дехидроепиандростерон), който разбира се е не е сходен с човешкия, но достатъчно подобен, за да окаже само благоприятни за нашия организъм ефекти, без нито еднa установенa страничнa реакция. Има десетки изследвания, които доказват, че DHEA регулира нивата на тестостерон и намалява стреса. DHEA намалява ефектите от стареенето, а дори е много полезен при сърдечно-съдови заболявания. За да обобщим, поглеждаме към съставките на цветния боров прашец: натурален DHEA, аминокиселини, витамини и минерали, и разбираме, че всички тези елементи са доказано ефективни в стотици проучвания и клинични изследвания правени по целия свят. Имаме достатъчно причини и мотиви, които ни карат да се чувстваме уверени в качеството и обещаните ефекти от този изцяло естесвен продукт. Цветният боров прашец от китайски червен бор, от вида ”Pinus Massoniana” е най-богат на изброените елементи сред всички видове цветен боров прашец – прочетете повече.

Image already added

поръчай боров прашец
By |2018-05-25T12:02:01+00:00май 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар