Количка

Нямате артикули в количката.

Предимствата на боровия прашец при тренировка

Спортът е важна част от нашия живот. Той може да направи съществуването ни по-пълноценно и щастливо. Когато спортуваме, се научаваме да управляваме времето си, а също така да бъдем отговорни към здравето си. Поддържането на физическа активност ще ни помогне да се чувстваме по-добре.

Спорт и здраве

Общоизвестно е, че хората, които тренират, поддържат форма, имат стабилна имунна система и най-вече са здрави и заредени с енергия. Спортът може да бъде от голяма полза за хората, които работят с мозъка си, както и за тези, които водят заседнал начин на живот. Освен това заниманията като фитнес упражнения или функционална тренировка имат и много психологически ползи. Първо, те облекчават стреса от ежедневието и второ, помагат на хората да се социализират и приобщят към група със сходни интереси. Това води до подобрено настроение и емоционален баланс.

Защо е важно да приемаме хранителни добавки преди тренировка

Правилните хранителни добавки, които приемате преди новата си серия от фитнес упражнения или високо интензивни тренировки, например, ще зареди клетките в организма ви с нужните запаси от енергия. Тялото реагира най-добре на спортни занимания, когато нивата на инсулин са ниски. Понижените стойности на инсулина се получават в следствие на гладуване или при прием на пред-тренировъчно хранене, но не по-рано от 2 часа преди физическото натоварване. При така създадената среда на ниски нива на инсулин, всички важни стресови хормони се увеличават – глюкагон, кортизол и адреналин/норадреналин. Хранителна добавка като боров прашец помага за нормализирането на хормоналния баланс.

Състав на добавката боров прашец Health garden

Боровият прашец (Cell wall broken Pine pollen powder) съдържа 18 протеиногенни аминокиселини в състава си, той е силен източник на протеини. Сред тях са и основните – метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалнин и валин. В действителност, той представлява около 30% протеин.
Клетъчната стена на прашеца от бор е много твърда и при консумацията му в суров вид трудно се усвоява от организма. Затова суровият материал се подлага на обработка, като при много ниска температура се разрушава стената на клетката, което запазва многообразието от полезни вещества и го прави много лесен за абсорбция от организма. Чистотата на крайния продукт достига до 99%.

Ползите за спортуващи от приема на боров прашец

Боровият прашец на прах или таблети е вълшебната съставка, която естествено може да повиши продуктивността на тялото при тренировка. Това е и най-голямата причина, поради която се използва толкова интензивно от хора, занимаващи се активно със спорт. При комбинация с чести физически упражнения фито-андрогените, които съдържа, подпомагат растежа на мускулатурата и допринасят за повишена издръжливост и сила.

Основните ползи на добавката прашец от бор са следните:

  •  изчистване от мазнини
  • увеличаване на мускулната маса
  • повишаване на мускулната сила
  • по-бързо преодоляване на мускулната умора
  • подобряване на концентрацията и издръжливостта
  • по-бързо възстановяване след интензивна тренировка

Защо прашецът от бор е безопасен?

Важно е да се отбележи, че тук липсват потенциалните странични ефекти, свързани със синтетичните анаболно-андрогенни съставки, каквито имат други продукти. Това прави прашеца от бор толкова търсен и от активно спортуващи, и от културисти.

Молекулната структура на боровия прашец е андрогенна, но не е същата, като тази в човешкия организъм. Растителният произход на тези хормони позволява на тялото да извлече всички ползи без вредните ефекти на синтетичните препарати.

Включването на таблети боров прашец Health garden във всекидневния прием или добавянето на боров прашец на прах в сутрешното ви смути преди тренировка, ще ви даде нужната енергия и баланс на хормоните, за да получите максимален ефект от спортните си занимания. Поръчайте вашата добавка сега, за да увеличите своите резултати при тренировка.

поръчай боров прашец
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив