Tри основни предимства на боровят прашец ,които го правят така търсен от мъжете .

Боровият прашец е една от най-мощните добавки, които човек може да приеме, особено за тези, които искат да увеличат своето представяне във фитнеса, да повишат тестостерона си естествено, да увеличат либидото си (сексуалната продуктивност) или просто да подобрят цялостното си здраве.

Какво представлява боровият прашец?

Боровият прашец представлява екстракт от борови дървета и често се използва в китайската медицина заради многото си здравословни и хранителни свойства. Боровият прашец естествено съдържа мощни фито-андрогени, които могат да стимулират растежа и хормоналната активност на хората.

Боровият прашец съдържа над 200 биологични хранителни вещества,включително витамини, минерали, ензими, антиоксиданти и естествени фито- андрогени (DHEA, тестостерон, андростендион и андростерон).

Боровият прашец е естествена храна,не синтетичен химически заместител подобно на повечето добавки за културизъм. Хранителните вещества,които влизат в състава му лесно се разпознават от организма, правейки добавката изключително лесна за приемане.

Три причини ,поради които всеки мъж трябва да започне приема на боров
прашец.

Причина 1: Противодейства на стареенето

Последните проучвания показват, че боровият прашец е една от най- ефективните храни за забавяне изтичането на човешкото време. Подобрява имунната функция и понижава клетъчното окисляване.

Някои от антиоксидантните свойства на боровинния прашец, които забавят
процеса на стареене, включват:

 • Увеличава нивата на супероксид дисмутаза (така нареченият SOD,естественият
  антиоксидант побеждаващ заболяванията и стареенето).
 • Увеличава нивата на глутатион, който помага за, премахване стреса от тялото.
 • Природните андрогени на поленовия прашец насърчават растежа на чистата
  мускулатура.
 • Боровият прашец намалява отлаганията на липофуцин, които оказват влияние
  върху сърцето, мозъка и черния дроб.

Причина 2 : Подобрява сексуалната продуктивност.

Предимството на Боровият прашец е в това ,че съдържа естествени фито- андрогени, които са почти химически идентични с тези, произведени от човешкото тяло.Както вече споменахме, боровият прашец съдържа форми на андростендион, тестостерон, DHEA (дехидроепиандростерон), и голямо разнообразие от други фитостероидни съединения, които за разлика от синтетичните стероиди са естествени и няма да ви свият топките!

Тези анаболни съединения не само помагат за изграждането на мускулна маса, но и:

 • Насърчаване на увеличаване на сексуалната продуктивност и либидото;
 • Подпомага оптималното здраве на тестисите и на простатата;
 • Ускорява метаболизма,за да се помогне да се изгарят излишните мазнини
  (премахване на мъжките цици).;

Причина 3:Естествено повишава тестостерона и стимулира растежа на
мускулите.

Твърде многото естроген е врагът на мъжете навсякъде. Естрогенът запушва тестостеронът ви и пречи на хормоналният ви баланс.Това
може да доведе до увеличаване на телесната мастна тъкан (биреното шкембе), гинекомастията и проблеми с ендокринната система, които могат драстично да повлияят здравето на човека и способността му да изгражда и поддържа мускули.

За съжаление, ние биваме бомбардирани ежедневно с ксено-естрогени (околната среда) и фитоестрогени (храни).

Боровият прашец е тази ,магическа добавка,която ще,помогне на тялото ви да детоксифицира тези хормони и възстанови хормоналния баланс при това напълно естествено,нещо като свръхдоза от самите вас.

Освен това, когато се комбинират с редовна тренировка, естествените му фито- андрогени подпомагат растежа на чистата мускулатура и допринасят за повишаване силата и производителността.

Това вероятно е най-честата причина, поради която виждаме спортисти да използват този продукт. Боровият прашец е отлична добавка за културистите, които търсят естествена алтернатива на стероидите.

Уникалността на Боровият прашец е естественото подобряване на качеството и продуктивността,което го прави интересен,а по-късно и значим за хора от всякакъв тип и сфери на дейност.

Боровият прашец се предлага в няколко форми,всяка една от които е предназначена за различни по индивидуалност и темперамент групи хора.

Капсули: За тези, които се интересуват от общите ползи за здравето на Боровият прашец, капсулите са по-предпочитаният вариант. На достъпна цена и лесен за консумиране, всичко, което трябва да направите, е да го погълнете.7

Прах: Прахът също е чудесен начин за приемане и определено осигурява най- голяма стойност по отношение на количеството , което получавате за вашите пари. Прахът обаче трябва да се смеси с чай, кафе или вода. Вижте нашите рецепти за препоръчителни употреби.

Тинктури: Ако сте човек, който иска да използва максимално потенциала за повишаване на тестостерона чрез боров прашец, тогава формата на тинктура ще бъде най-добрият ви залог. Това са концентрирани екстракти от фито- андрогени,които се впръскват в устата под езика.

По този начин хормоните се абсорбират директно в кръвния поток, вместо да преминават през храносмилателния процес, където могат частично да бъдат унищожени.

Боровият прашец е един от най-добрите, ако не и най-добрият хранителен продукт, който може да имате в диетата си.

Той не само доставя на организма огромно количество микронутриенти, но също така съдържа естествени фито-андрогени като тестостерон, които могат да помогнат на човек да изгради мускули, да изгуби мазнини и да се събуди всяка сутрин, готов да вдигне” самолета” !

Поръчай боров прашец
By |2019-01-06T18:11:30+00:00януари 6th, 2019|Categories: Боров Прашец|Tags: |0 Коментара

About the Author:

Оставете коментар