Количка

Нямате артикули в количката.

Екстракт от бамбукови листа за кожа, нокти и кости

Екстрактът от бамбукови листа е един богат природен източник на силициев диоксид – част от най-съществените градивни елементи на колагена. Жизненоважен за здравето не само на кожата, косата и ноктите, но и на костите. С течение на времето, когато тялото ни остарява, естественото ниво на силициев диоксид намалява. Това се отразява върху способността на тялото ни да регенерира кожата, косата, ноктите и да оправя повредената съединителна тъкан.

Добавянето на екстракт от бамбук към вашата диета ще помогне на тялото ви да избегне недостига на силициев диоксид и ще забави процеса на стареене. Ще подобри еластичността на кожата и ще я направи по-плътна и здрава. Като добавка, екстрактът от бамбук помага на тялото да усвоява по-добре основни минерали, като калций, калий, желязо и магнезий и е полезен не само за кожата, но и за цялостното здраве. Формата на прах се разтваря добре във вода и е чудесно допълнение към любимото ви смути.

Ползите за кожата при употреба на екстракт от бамбукови листа

Включването на екстракт от бамбук в ежедневния ви прием може да има положителен ефект върху кожата. Той е наситен и с много основни съединения, като аминокиселини и флавоноиди, които са пълни с антиоксиданти и предпазват кожата от оксидативен стрес. Също така защитава от уврежданията на UV лъчите, които водят не само до преждевременно стареене, а също така стимулират и появата на акне.

Сигурно и вие много пъти сте били облъчвани от информация, приканваща ви да използвате химически ексфолианти, сякаш са чудодейни съставки, които ще ви отърват от акнето завинаги. Обикновено те влияят доста агресивно върху кожата, а честно и не водят до желания резултат. В борбата с нежеланите пъпки е добре да включите продукти помагащи за укрепване и заздравяване на дермата. Добавката екстракт от бамбук съдържа вещества, които не само блокират влагата, предпазват от досадните петна причинени от акне, но също така имат и подмладяващ ефект. Това се дължи на факта, че бамбукът съдържа 70% естествен силициев диоксид, органично съединение, което е от съществено значение за тялото и поддържа кожата ви гладка, здрава, еластична и сияйна.

Перфектни нокти с екстракт от бамбук

Ноктите са една от отличителните черти на външната красотата според съвременната култура. Ако не сте доволни от състоянието им, независимо дали те са чупливи, имат петна, гребени по тях, или просто не харесвате начина, по който изглеждат, тогава добавката екстракт от бамбук, съдържаща силициев диоксид, ще ви е от полза. Както бе споменато по-горе, органичното съединение донася всички хранителни вещества към ноктите. Помагайки не само за придаване на сила, но и подхранване на нокътното легло с всички жизненоважни съставки, които подпомагат здравината им.

Добавката екстракт от бамбукови листа на прах или таблети засилва усвояването на калций, витамин D и глюкозамин в тялото ви. И като естествен подобрител на красотата, няма съмнение, че ще ви накара да изглеждате добре от главата до петите (във вашия случай – до ноктите на краката).

Здрави кости с екстракт от бамбукови листа

Доказано е, че костният колаген се увеличава с помощта на екстракт от бамбукови листа. Минералът силициев диоксид, съдържащ се в него, укрепва матрицата на съединителната тъкан чрез кръстосано свързване на колагенови нишки. Приемът на добавката екстракт от бамбук увеличава скоростта на минерализация в човешкия организъм. Особено когато приемът на калций е нисък. Също така помага срещу деминерализацията на костите и за превенция на остеопорозата.

Концентрацията на силициев диоксид е открита в зоните на активна минерализация на костите. А органичното съединение се комбинира с калций в изграждащата костна клетка и съдейства за образуването на костна тъкан. Като цяло, силициев диоксид играе важна роля за процеса на фиксиране на калция. Като по този начин ни помага да поддържаме здрави и гъвкави кости. Това е от голяма полза за тези, които винаги са в движение.

Aко искате да намалите дегенеративните процеси в тялото, да укрепите костите, да поддържате гладка кожа и перфектни нокти, то ние ви съветваме да добавите към дневния си хранителен режим екстракт от бамбукови листа Health garden на таблети или прах. Поръчайте бамбук – зеленото злато на природата, от бутона под статията.

купи екстракт от бамбукови листа
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив