Количка

Нямате артикули в количката.

Бамбук – зеленото злато на природата за косата

Почти всеки от нас, особено дамите, не са очаровани, когато дойде сезонът на косопада. Това обикновено се случва през пролетта или есента, а при някои хора процесът е целогодишен. Не съществува универсален цяр срещу косопад, накъсване на косъма, цъфтеж или сухота, но има натурални съставки, които ще стимулират блясъка и растежа на косъма и ще хидратират скалпа. Такава съставка за косата е азиатският бамбук – зеленото злато на природата.

Предимствата на екстракт от бамбук за косата са неоспорими. Така че, ако мислите да използвате продукти за своя скалп, ще е нужно да знаете следните плюсовете на важните съставки на бамбука.

Детоксикация и почистване

Първото нещо, с което бамбукът подпомага косата ви, е да я почисти от токсини и чужди вещества. Това става възможно благодарение на съдържащия се в него силициев диоксид. Чрез него, хранителните вещества ще се усвоят по-бързо, скалпът ви ще бъде по-здрав, което от своя страна ще способства за растежа на косата. Независимо дали използвате локален продукт или бамбукови съставки, превърнати в сух прахообразен екстракт, със сигурност, бързо ще усетите видими резултати.

Стимулиране растежа на косата

Това е ползата, към която най-много се стремят потребителите, ползващи продукти с екстракт от бамбук. Благодарение на съдържанието на силициев диоксид в бамбука, ще имате допълнителен тласък в растежа на вашата коса. Освен че ще се радвате на повече дължина, косата ви също ще стане по-здрава и блестяща.

Може да използвате бамбуков шампоан за отлични резултати. Препоръчваме ви да се сдобиете и със сух прахообразен екстракт от Health garden, ако искате да извлечете повече ползи. Приемът на капсули с екстракт от бамбук и ползването на бамбуков шампоан, ще допринесат за голяма промяна в здравето на косата ви.

Антиоксидантно подпомагане на сухия скалп

Проблемите със скалпа са широко разпространени, те могат да доведат до дискомфорт. Съществуват множество фактори, причиняващи усложнения – от поява на пърхот, през сухота, до дерматит или други видове раздразнения, които биха могли да се нуждаят и от медицинско лечение.

Има обаче съставки, които бихте могли да опитате преди да прибегнете до това. Една от тях е добавката – екстракт от бамбукови листа. Зеленото злато на природата идва на помощ при сух и люспест скалп. Антиоксидантите, съдържащи се в него, премахват мъртвите кожни клетки и подхранват кожата на главата. Полезните свойства на бамбука подпомагат поддържането на доброто състояние на скалпа ви.

Гладка и блестяща коса

Кой не иска гладка и блестяща коса? Освен че възстановяват лъскавината, съставките от бамбук също ще придадат обем на косата ви. С помощта на екстракт от бамбукови листа Health garden таблети можете да се освободите от тънката коса и да заложите на нова по-красива, гладка и блестяща прическа.

Задържане на влагата

Бамбуковият силициев диоксид подпомага синтеза на гликозаминогликани. Това е процес, при който гликозаминогликан (форма на захар) води до задържане на вода. Чрез това вашият скалп и коса ще запазят естественото си ниво на хидратация, ставайки по-здрави и свежи. Също така, това ще помогне да се предотврати изсушаването им. По този начин вече не е необходимо да използвате допълнителен овлажняващ продукт. В случай че сухотата на скалпа и косата ви се задържат, ви съветваме да се консултирате с лекар.

И на финала за екстракт от бамбукови листа Health garden

Съветваме ви, редовно да подхранвате косата си отвътре и отвън. По този начин ще се сдобиете със сияйна, здрава и силна коса. Същевременно внимавайте с вредните химикали. Много от тях могат да се съдържат в козметичните продукти, които използвате и биха могли да увредят и изтощят косата ви.
Ако искате да приемате всичко необходимо за поддържане на бляскава коса в една добавка, то препоръчваме да се доверите на екстракт от бамбукови листа. А ние, от Health garden, ви предлагаме пълноценния екстракт от бамбукови листа на прах и таблети. Поръчайте още сега, за да се насладите на красива и жизнена коса.

купи екстракт от бамбукови листа
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив