Количка

Нямате артикули в количката.

Освежаваща лимонада с боров прашец и морска сол

Тази бърза и лесна лимонада е един от най-лесните и ефективни начини за приемане на боров прашец. Като осигурява на организма ударна доза витамини, минерали и ензими. Това освежаващо питие съдържа ценни хранителни съставки. То е страхотен сутрешен тоник, а също така може да се приема, като изцяло натурален заместител на подсладените спортни напитки.

Хранителни съставки за освежаваща лимонада

Ежедневният прием на вода в комбинация от прясно изцеден лимон има редица благоприятни въздействия върху организма. Освен богатото съдържание на витамин C, oсигурява електролити за цялостна хидратация на човешкото тяло. Също така подпомага обмяната на веществата, пречиства черния дроб и кръвоносните съдове. Влияе благоприятно върху движенията на червата, подпомага храносмилането. Предпазва от неблагоприятното въздействие на свободните радикали и защитава имунната система.

Хималайската морска сол също доставя жизненоважни хранителни съставки, минерали и ценни електролити. От тези важни елементи се нуждае и всеки спортуващ човек, защото те повишават енергийните нива.

Опитайте тази рецепта преди следващата тренировка или поредния работен ден. Ще изпитате разликата, която тези безценни вещества осигуряват на тялото ви.

Какво е необходимо за тази лесна и полезна лимонада?

За една порция ви трябва само:

  • 200 мл. вода
  • Сокът от 1 лимон
  • Щипка хималайска сол
  • Мед (по желание)
  • Стръкче мента (по желание)

Начин на приготвяне:

Сложете 1 чаена лъжичка боров прашец в чаша, налейте 200 мл. вода. След това добавете прясно изцедения сок от лимон. Разбъркайте до получаване на хомогенна смес. Най-накрая добавете хималайска сол – 1 щипка и стръкчета свежа мента. По желание за по-голяма сладост, предлагаме да овкусите с мед.

Ценният боров прашец е добре познат на азиатската култура от древни времена. Включването му във всекидневния прием ще допринесе за здравословното хранене и поддържане на имунната система Това е и една от най-полезните съставки забавящи процесите на стареене. С добавянето на боров прашец на прах Health garden в освежаваща лимонада ще подпомогнете организма си на клетъчно ниво и ще получите един от най-ценните съюзници за поддържане на хормоналния баланс.

Желаем ви добър апетит!

поръчай боров прашец
Share:

Вашият коментар

Продукти

Последни постове

Архив